2017-03-21 16:29:42• hírek • Szatmar.ro

Régóta vártak rá, végre elkezdődött

Elkezdődtek a munkálatok a DJ 193A megyei úton, a Szatmárnémeti, - Amac – Oroszfalu – Résztelek – Bükkszoldobágy – Alsóhomoród - Középhomoród – Felsőhomoród - Ivácskó – Béltekhodos – Nagyszokond - Szakasz útszakaszon.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Rus Ioan, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke, Șereș Ioan, a Szatmár Megyei Tanács műszaki igazgatója, valamint Nagy Szabolcs megyemenedzser jelenlétében kezdte el 2017. március 21-én a munkálatokat a kivitelezést végző cég. A Szatmárnémeti – Amac – Oroszfalu – Résztelek – Bükkszoldobágy – Alsóhomoród – Középhomoród – Felsőhomoród – Ivácskó – Béltekhodos – Nagyszokond – Szakasz útszakasz kivitelezési szerződését 2017. február 22-én írták alá. A 48,2 kilométeres útszakaszt a Országos Helyi Fejlesztési Program keretein belül finanszírozzák. A felújítás 88.390.835,7 lejbe kerül és a szerződés értelmében 36 hónap áll a kivitelezést végző cég rendelkezésére, hogy átadja a felújított útszakaszt.

„A DJ 193A út felújítása egy komoly előrelépés az érintett települések lakói számára. A cég már el is kezdte a kátyúzást az útszakaszon, hogy a teljes korszerűsítésig a lakosok a lehető legbiztonságosabban közlekedhessenek, de a legfontosabb, hogy ez hamarosan egy teljesen felújított, korszerű útszakasz lesz” - fogalmazott Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke a helyszínen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: